انعقاد قرارداد با شرکت های دانش بنیان برای فراوری کالاهای وارداتی کشاورزی
به گزارش مجله بیزبینگ، خبرگزاری خبرنگاران-معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از انعقاد بیش از 40 قرارداد با شرکت های دانش بنیان برای فراوری کالاهای وارداتی در داخل کشور اطلاع داد.

به گزارش سرویس مالی خبرنگاران، ارژنگ جوادی گفت: این اقدام در راستای کاهش وابستگی به کالاهای وارداتی در بخش کشاورزی انجام شده است.
وی با بیان این که سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با یاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کمیته هایی را راه اندازی نموده است، گفت: این کمیته ها در خصوص محصولاتی مانند کود، سم و نهاده های وارداتی کشاورزی است که بیشترین وابستگی را به آنها داریم و در این راستا شرکت های دانش بنیان که توانمند بودند را به وسیله فراخوان دعوت به همکاری و با آنها قرارداد امضا کردیم.
جوادی اضافه نمود: ما به دنبال آن هستیم که بخش فنآوری و نوآوری را در حوزه کشاورزی پررنگ تر و فعال تر نموده و بتوانیم فنآوری ها جدید را صادر کنیم.
وی به راه اندازی پنج مرکز نوآوری بر اساس مزیت های منطقه ای تا خاتمه سال جاری با یاری معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری اشاره نمود و گفت: در این مراکز ما چند محصول یا موضوعات دارای اولویت را در نظر گرفته ایم و شرکت های دانش بنیان و هسته های فنآوری در این مراکز مستقر خواهند شد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص پایلوت های فنآوری نیز اذعان داشت: تا دو یا سه ماه آینده پایلوت فناوری استفاده از حشرات برای خوراک دام در استان زنجان اجرا می گردد.
وی اضافه نمود: تا به امروز در ایران از منبع غنی و ارزان پروتئینی حشرات در خوراک دام استفاده نشده، اما اکنون به دانش فنی آن دست یافته ایم.
جوادی همچنین از راه اندازی پایلوت فناوری پالایشگاه زیستی با مشارکت سه جانبه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت توسعه نیشکر اطلاع داد و گفت: در این پالایشگاه زیستی، ضایعات و پسماندهای نیشکر با فناوری و دانش فنی که کسب نموده ایم به محصولات زیستی مانند کودهای آلی، کمپوست، اسید هیومیک و سوخت های زیستی تبدیل می گردد.
کدM-ch2531
منبع: خبرگزاری آریا