مقاله: عوارض عسل و خربزه؛ آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ می گردد؟
به گزارش مجله بیزبینگ، بعلاوه مصرف غذای شیرین (خربزه) بعد از غذای غلیظ، بی هضم (گوشت) باعث می شود این غذا در بدن به صورت فاسد در آید و نفخ معده و عوارض گوارشی را در پی داشته باشد.

پس از خوردن خربزه و عسل و مخلوط شدن آن ها ترکیب های موجود در این دو ماده خوراکی با یکدیگر وارد واکنش شده و سبب به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت می شوند، هضم این ماده سفت حاصل از ترکیب آنها، برای دستگاه گوارش سخت است بنابراین مصرف خربزه و عسل با هم ماده دیر هضم و بد هضمی را ایجاد می نماید که فرد را دچار دل درد های شدیدی می نماید. این دل درد ها اغلب سبب مرگ نمی شوند، اما طاقت فرسا هستند و در بعضی افراد انقباضات قولنجی شدید را سبب می شود.
مواد غذایی مختلفی مانند خربزه و عسل و... با یکدیگر تداخل دارند. از نظر طب سنتی مصرف خربزه و عسل با یکدیگر مضر است و سبب بروز مسائل گوارشی خواهد شد. در این بخش دلیل تداخل مصرف هم زمان خربزه و عسل از نظر طب سنتی را آنالیز می کنیم.
اگر پس از مصرف عسل و خربزه با هم احساس دل درد شدید نمودید، ابتدا به پزشک مراجعه نمایید.
تداخل های غذایی در موارد بسیار زیادی، تهدیدی جدی برای سلامت فرد نیستند و زندگی او را تهدید نمی نمایند. بعضی علایم تداخل های غذایی، در یک نفر به شدت بروز کند. دلیل بروز مسائل در مصرف همزمان مواد غذایی به قدرت هضم، جذب، طبع، مزاج، توانایی های بدنی، سن، جنس و حساسیت های غذایی افراد مختلف بستگی دارد.
منبع مقاله: عوارض عسل و خربزه؛ آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ می گردد؟