8 اپلیکیشن عجیب و خاص اما کاربردی که نمی دانستید وجود دارند

به گزارش مجله بیزبینگ، افراد از گوشی های خود برای مقاصد متفاوتی استفاده می نمایند. برای همین است که دنیای اپلیکیشن ها این قدر بزرگ و گسترده است و تقریبا برای هر چیزی یک اپلیکیشن مخصوص پیدا می کنید؛ حتی برای مقاصدی که شاید در مخیله اتان هم نگنجد.

8 اپلیکیشن عجیب و خاص اما کاربردی که نمی دانستید وجود دارند

در میان میلیون ها اپلیکیشنی که برای گوشی های موبایل منتشر شده، گزینه هایی پیدا می شوند که برای افراد خاص و کاربردهای خاص طراحی شده اند؛ محصولاتی که برخی از آن ها به قدری عجیب و غریب و در عین حال کاربردی هستند که شاید تا حالا نمی دانستید که وجود دارند.

در مقاله ای که مشغول خواندنش هستید، هشت اپلیکیشن عجیب و خاص اما کاربردی را به شما معرفی می کنیم. کلیه این اپلیکیشن ها در عین این که کاربرد خاص دارند، اما به نحو احسن کار خود را انجام می دهند و شاید در صورت آشنایی با آن ها دوست داشته باشید همگی را در گوشی اتان امتحان کنید.

برای آشنایی با این هشت اپلیکیشن با خبرنگاران مگ همراه باشید.

Easter Egg Collection in Android؛ تمام ویژگی های مخفی اندروید

همان طور که از عنوانش معین است، Easter Egg Collection in Android تمام ایستر اگ های اندروید طی این سال ها را در خودش جمع آوری نموده. اگر نمی دانید، ایستر اگ های اندروید ویژگی هایی مخفی هستند که فقط با انجام یک سری کارهای خاص می توان به آن ها دسترسی داشت. اما این اپلیکیشن کار را راحت نموده و همه را یک جا گردآوری نموده است.

تمام کاری که این اپلیکیشن می نماید، جمع آوری ایستر اگ های اندروید از اولین نسخه این سیستم عامل (نان زنجبیلی) تا جدیدترین نسخه است. گشت و گذار در میان این ایستر اگ ها واقعا کار لذت بخشی است و خیلی خوب می توانید ببینید که اندروید طی این سال ها چقدر در طراحی سیستم عامل خود پیشرفت نموده است. Easter Egg Collection in Android شاید اپی باشد که یک بار در زندگی تان نصبش کنید، اما به هر حال وجود دارد و خیلی هم خوب کارش را انجام می دهد.

Embiggen؛ سازنده متن های خیلی درشت برای نقاط شلوغ

این هم یکی دیگر از اپلیکیشن های عجیب این مقاله است. Embiggen اپ ساده ای است که فقط و فقط برای انجام یک وظیفه طراحی شده؛ اینکه نوشته های شما را عظیم کند، طوری که تمام صفحه نمایش گوشی را بگیرند. بلا استفاده و مسخره به نظر می رسد، این طور نیست؟

حقیقت این است که شاید Embiggen در مواقع بسیار نادر، کاربرد خود را هم پیدا کند. مثلا فرض کنید در ورزشگاه یا جای بسیار شلوغی هستید که صدا به صدا نمی رسد، و سعی دارید در این شلوغی ها توجه آدم های اطرافتان را به خود جلب کنید. فقط کافی است یک پیغام درشت روی گوشی خود بنویسید و آن را به طرف جمعیت بگیرید. در این صورت می بینید که Embiggen آن قدرها هم که به نظر می رسد بی مصرف نیست!

Flying With Gauss؛ اجرا نماینده بازی های سنگین PC روی گوشی

Flying With Gauss نام یک توسعه دهنده خلاق در پلی استور است که مجموعه ای از خاص ترین اپلیکیشن ها را برای اندروید تهیه نموده است. برخی از این اپلیکیشن ها شامل Xash3D FWGS ،Husky for Pleroma ،CS16Client و چیزهای دیگر می شوند.

یکی از جالب ترین کارهایی که این توسعه دهنده انجام داده، ساخت موتورهای گرافیکی قدرتمندی است که می توانند عناوین مشهور Half-Life و Counter-Strike PC را روی گوشی های اندرویدی اجرا نمایند. این انجین های گرافیکی عملکرد خارق العاده ای دارند و اگر از گوشی نسبتا قدرتمندی بهره ببرید، می توانید تجربه ای در حد و میزان ی PC از این بازی ها داشته باشید، البته تا زمانی که دیتای بازی ها را خودتان دانلود و روی گوشی نصب کنید.

شاید کمتر کسی حوصله کار با انجین های گرافیکی Flying with Gauss را داشته باشد، اما مطمئنا سلایق خاص از محصولات این توسعه دهنده نابغه استقبال خواهند کرد.

ورود به صفحه Flying With Gauss

InstaMocks؛ قاب های آماده برای قرار دادن اسکرین شات

InstaMocks اپلیکیشن جالبی است که اجازه می دهد اسکرین شات هایتان را در قاب هر موبایلی که دلتان می خواهد بگذارید. در اپلیکیشن تقریبا 40 دیوایس مختلف قابل انتخاب است و در لحظه هم می توانید روی 10 اسکرین شات کار کنید.

شاید بپرسید اصلا قرار دادن اسکرین شات در قاب گوشی های مختلف چه فایده ای دارد؟ فایده این موضوع را فقط توسعه دهندگان و تولیدنمایندگان محتوا متوجه می شوند. اگر توسعه دهنده هستید و می خواهید اپلیکیشنتان را به طور شیک و زیبایی به نمایش دیگران بگذارید، یا یوتیوبر هستید و برای ویدیوهای آموزشی نیاز به تصاویر بندانگشتی مجذوب کننده دارید، مطمئنا InstaMocks را اپ خوب و کارآمدی خواهید یافت.

با اینکه InstaMocks برای کاربران عادی خیلی کاربرد ندارد اما در پوشش نیازهای خاص افراد عملکرد فوق العاده ای نشان می دهد.

دانلود از گوگل پلی

PhotoPills and SunSurveyor؛ ابزار پیدا کردن برترین نقاط عکاسی

این دو اپلیکیشن واقعا مخاطب خاص دارند؛ عکاسان حرفه ای. PhotoPills و SunSurveyor برای عکاسان طراحی شده اند تا آن ها را برای یافتن برترین نقاط طلوع و غروب خورشید یا برترین مکان ها برای عکاسی از کهکشان راه شیری در آسمان شب هدایت نمایند.

اگر چه این دو از نظر ساختاری با هم تفاوت هایی دارند، اما برای رسیدن به هدف خود از محاسبات پیچیده ریاضی و راهنماهای دو بعدی و سه بعدی و واقعیت افزوده (AR) یاری می گیرند. به همین دلیل برای عکاس های حرفه ای از ارزش بسیار زیادی برخوردار هستند و می توانند شرایط را برای گرفتن عکس های بسیار زیبا و خیره نماینده فراهم نمایند.

PhotoPills و SunSurveyor رایگان نیستند. با توجه به کار فوق العاده ای که انجام می دهند تعجبی هم ندارد که پولی باشند.

  • Sun Surveyor: /
  • PhotoPills: /

RunPee؛ فهمیدن برترین زمان رفتن به توالت موقع تماشای فیلم

در سالن سینما نشسته اید و به بخش های بسیار مهم فیلم می رسید، اما ناگهان نیاز شدیدی به توالت پیدا می کنید و مجبور می شوید وسط فیلم سالن را ترک کنید. اما وقتی که برگشتید، آیا دیگر می توانید از کسی بپرسید که در مدت نبودتان در فیلم چه اتفاقی افتاد؟

باورتان بشود یا نه، یک اپلیکیشن دقیقا برای چنین موقعیت هایی طراحی شده است! RunPee می تواند زمانی که فیلم را برای رفتن به توالت ترک نموده اید، بعد از بازگشت به شما بگوید که در نبودتان چه اتفاقی در فیلم افتاده تا حتی یک ثانیه از فیلم را هم از دست نداده باشید! قابلیت جالب دیگر اپلیکیشن هم این است که زمان مناسب برای رفتن به دستشویی را هم به شما می گوید که صحنه های مهم فیلم را از دست ندهید.

مطمئنا RunPee اپلیکیشنی نیست که همه در گوشی هایشان نصب نمایند اما شکی نیست که کارش را به خوبی انجام می دهد.

/

Shark Tracker by Ocearch؛ اپلیکیشن جستجوی کوسه ها در اقیانوس

هیچ آدم عاقلی اقیانوس ها را برای پیدا کردن کوسه ها جست وجو نمی نماید، مگر آنکه محقق یا شکارچی باشد! با این وجود ممکن است قصد سفر دریایی داشته باشید و دلتان بخواهد ببینید که در آب های پیش رو کوسه وجود دارد یا خیر؟ اپلیکیشن Shark Tracker برای همین منظور طراحی شده است.

این اپلیکیشن نه تنها الگوهای حرکتی کوسه ها در آب ها را برایتان نمایان می نماید، بلکه اطلاعات علمی بسیار خوبی هم به شما می دهد که اگر به جانورشناسی علاقه داشته باشید حتما از آن لذت می برید. جالب است بدانید که اپلیکیشن های مشابهی با Shark Tracker هم در فروشگاه های اپلیکیشن وجود دارند. به طور مثال Blitzortung اپلیکیشنی است که به طور تخصصی برای ردیابی رعد و برق در سراسر جهان طراحی شده است.

/

Win 98 Simulator؛ اپلیکیشن شبیه ساز ویندوز 98 در اندروید

ویندوز 98 دیگر هیچ کاربرد خاصی ندارد، مگر برای عاشقان نوستالژی که بخواهند یک بار دیگر کار در محیط این سیستم عامل را تجربه نمایند. البته این بار در گوشی های موبایل. Win 98 Simulator یک شبیه ساز حرفه ای از سیستم عامل کلاسیک مایکروسافت است که تمام ویژگی هایش کار می نماید.

نکته جالب درباره Win 98 Simulator وجود اپلیکیشن های اریجینال ویندوز مثل Internet Explorer, Minesweeper, Solitaire, Windows Media Player, Notepad و… است که کار کردن با آن ها خالی از لطف نیست. به خصوص حالا که 23 از عرضه این سیستم عامل گذشته و روزگار بسیار پر فراز و نشیبی را تجربه نموده است.

شما چه اپلیکیشن های عجیب و غریب یا خاص دیگری می شناسید که از آن ها استفاده می کنید؟ حتما با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 20 شهریور 1400 بروزرسانی: 20 شهریور 1400 گردآورنده: bizbing.ir شناسه مطلب: 1819

به "8 اپلیکیشن عجیب و خاص اما کاربردی که نمی دانستید وجود دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 اپلیکیشن عجیب و خاص اما کاربردی که نمی دانستید وجود دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید