تاثیر مصرف شیره انگور در فصول سرد سال، از فواید این ماده مغذی غافل نشوید

به گزارش مجله بیزبینگ، شیره انگور سرشار از فواید زیادی است که مصرف آن در فصول سرد سال توصیه می گردد.

تاثیر مصرف شیره انگور در فصول سرد سال، از فواید این ماده مغذی غافل نشوید

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی خبرنگاران، شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. شیره که از انگور گرفته می گردد، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژی زا و خون ساز هم است.

در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده نمایند. بعلاوه برخی افراد با شیره شربت درست می نمایند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.

شیره نیز همچون خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن احتیاج های بدن را به این ویتامین ها تأمین می نماید.

یکی از برترین زمان های استفاده از شیره انگور فصول سرد سال است و به علت خواص مفیدی که این ماده غذایی در درمان و تسکین بیماری های فصل سرما دارد، بهتر است جایی برای آن در برنامه غذایی تان باز کنید. از منظر طب سنتی، شیره انگور خصلت های زیادی دارد.

یکی دیگر از فواید دوشاب، غلیظ کردن شیر مادر است، به همین علت اگر شیر مادری رقیق باشد، می تواند در کنار بقیه درمان ها شیره انگور را مصرف کند.

مولد خون صالح (خون سالم و طبیعی و بدون مواد زائد) است. اگر از ضعف عمومی بدن رنج می برید یا مبتلا به کم خونی هستید می توانید شیره انگور را در برنامه غذایی خود بگنجانید. با توجه به اینکه شیره انگور خونساز بوده و مقوی بدن است، افرادی که ضعف عمومی دارند یا مبتلا به کم خونی هستند، می توانند شیره انگور را همراه شیربرنج یا سمنو بخورند، یا به صورت شربت، سرکه شیره استفاده نمایند.

افزایش دهنده وزن بدن است. از دیگر فواید این خوراکی شیرین، افزایش حجم عضلات است. به همین علت است که ترکیب شیره انگور و ارده کنجد را به کسانی که کار های سنگین انجام می دهند یا ورزشکار هستند، توصیه می نمایند چراکه علاوه بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات می گردد.

یکی دیگر از خواص شیره انگور بازنمایندگی گرفتگی هاست و از این رو برای اینکه در مجاری کبد، انسداد ایجاد نگردد، می توان شیره انگور را همراه با سرکه انگور مصرف کرد.

یکی از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم نمایندگی در ناحیه حلق است، به همین علت افرادی که به خصوص در فصول سرد سال دچار التهاب حلق می شوند و در پی آن سرفه می نمایند، توصیه می گردد که از غرغره شیره انگور با آب استفاده نمایند.

درمان نماینده صرع، کهیر، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری مفرط، ضعف احشا و یرقان است.

برای بیماری های طحال، افسردگی و غضب مفید است.

برای روان کردن ادرار نیز از آن استفاده می گردد.

یکی دیگر از فواید دوشاب، غلیظ کردن شیر مادر است، به همین علت اگر شیر مادری رقیق باشد، می تواند در کنار بقیه درمان ها شیره انگور را مصرف کند.

مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آن ها نمی گردد، اما به درمان و کاهش آن هم کمکی نمی نماید.

یکی از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم نمایندگی در ناحیه حلق است.

از آنجا که شیره انگور دارای طبعی گرم است بنابراین خوردن زیاد آن برای افرادی که دارای طبع گرم و خشک هستند، توصیه نمی گردد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 آبان 1400 بروزرسانی: 22 آبان 1400 گردآورنده: bizbing.ir شناسه مطلب: 1886

به "تاثیر مصرف شیره انگور در فصول سرد سال، از فواید این ماده مغذی غافل نشوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر مصرف شیره انگور در فصول سرد سال، از فواید این ماده مغذی غافل نشوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید