شرجی در خوزستان رکود زد، رطوبت به مرز 98 درصد رسید
به گزارش مجله بیزبینگ، محمد سبزه زاری در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: جنوبی شدن جریانات جوی و افزایش رطوبت در نیمه جنوبی و بعضا مرکزی با شدت و ضعف حداقل تا اواسط هفته آینده پیش بینی می گردد.

وی اضافه کرد: در همین مدت در بعضی ساعات افزایش ابر در ارتفاعات شمالی و شرقی و بعضا با احتمال رگبار خفیف و پراکنده به ویژه از شنبه دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی خوزستان توضیح داد: طی شبانه روز گذشته رادار اهواز با دمای هوای 49 درجه سانتیگراد و شهر ایذه با دمای هوای 22.2 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاط استان گزارش گردیده است.
سبزه زاری ادامه داد: طی همین مدت حداقل دمای شهر اهواز 28 درجه سانتیگراد و حداکثر 48 درجه سانتیگراد گزارش گردیده است.
وی در انتها با اشاره به رکورد زنی شرجی و رطوبت موجود در هوای امروز برخی شهرهای خوزستان گفت: میزان رطوبت در ماهشهر 98 درصد، هندیجان 91، اهواز 85، بهبهان81 و امیدیه 80 درصد گزارش گردیده است.
منبع: خبرگزاری مهر