معرفی رژیم غذایی پیشگیری از سرطان
به گزارش مجله بیزبینگ، نتایج یک مطالعه تازه نشان می دهد که عادات غذایی بیشتر بزرگسالان با دستورالعمل های غذایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند مطابقت ندارد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، محققان در این مطالعه، داده های حدود 31000 شرکت کننده بزرگسال آمریکایی را بررسی کردند.
تجزیه و تحلیل آنچه شرکت کنندگان در 24 ساعت قبل از تکمیل نظرسنجی خورده بودند نشان داد که حدود 63٪ تا 73٪ میزان توصیه شده روزانه میوه و سبزیجات و غلات کامل را دریافت نکرده و حدود 90٪ میزان 30 گرم فیبر روزانه توصیه شده را دریافت نکرده بودند.
تقریباً 70٪ شرکت کنندگان دارای اضافه وزن یا چاقی بودند. شرکت کنندگان چاق به میزان قابل توجهی کمتر از سایر بزرگسالان میزان توصیه شده از فیبر، میوه، سبزیجات غیرنشاسته ای و غلات کامل دریافت کرده بودند.
به طورمیانگین، تمام شرکت کنندگان بیش از میزان توصیه شده کمتر از 10 درصد کالری روزانه قند های افزودنی مصرف می کردند.
کالین اسپیز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره می گوید: ما قصد داریم افراد را به سمت یک نوع الگوی غذایی گیاهی غنی از میوه و سبزیجات، غلات سبوس دار و لوبیا، نخود فرنگی، عدس، دانه ها و مغز ها و کاهش چربی های اشباع شده و سدیم سوق دهیم.
وی در ادامه افزود: اصلاح الگو های فعلی رژیم غذایی و جسمی ما برای همسویی بهتر با این دستورالعمل های مبتنی بر شواهد در طول زمان برای کاهش خطر بیماری غیرواگیر و بهبود سلامت مادام العمر مهم است.
در صورت پذیرش این توصیه ها، ریسک چاقی، سرطان، بیماری قلبی عروقی، سکته و فشارخون بالا کاهش می یابد.
منبع: جام جم آنلاین