خوشمزه ترین ها از نگاه نشنال جئوگرافیک!

به گزارش مجله بیزبینگ، 5 مقصد برتر غذا در سال 2016

1- بلفاست، ایرلند شمالی

سالمون دودی را در رستوران دریایی مورن (Mourne) امتحان کنید. ظرف سرخ نموده کلاسیک اولستر، شامل گوشت صبحانه، تخم مرغ، نان، گوجه فرنگی، قارچ و سیب زمینی هم، از غذاهای پر هوادار این منطقه است. هر شنبه (آدینه و یکشنبه) تورهایی که با عنوان تور غذای بلفاست، برگزار می گردد را از دست ندهید. در این تورها می توانید 20 نوع غذای محلی را تست کنید، به فروشگاه های تخصصی مواد غذایی بروید و با فراوری کنندگان غذا در بازار سنت جورج آشنا شوید.

خوشمزه ترین ها از نگاه نشنال جئوگرافیک!

2- آنتالیا، ترکیه

در رستوران وانیلا لانژ (Vanilla Lounge) غذای ترکی را به سبک اروپایی نوش جان کنید! در این رستوران بشقاب غذا با لوبیا، سوپ ارده، نعنا و نوعی نخود، به شکل ماهرانه ای سرو می گردد. اگر دوست دارید تجربه سنتی تری داشته باشید به رستوران اسکله (İskele) در ساحل بروید. در اینجا می توانید ماهی کبابی و سرخ شده تازه را امتحان کنید که معمولا بین ماه های جولای و اکتبر در دسترس است. اگر دلتان تجربه خاص تری می خواهد با یکی از تورهای قایقی این منطقه به ماهی گیری بروید و غذایتان را شکار کنید!

3- سیسیل، ایتالیا

در پالرموی سیسیل، آرانچینو (arancini) نوعی توپ برنجی با مغز گوشت را امتحان کنید. ایکوکینی (I Cuochini) برترین جا برای چشیدن مزه ناب آرانچینوی سیسیلی است. میگو و ماهی مرکب کرانچی و ترد شده را در لا تاورنتا دا پییِرو (La Tavernetta da Piero) امتحان کنید. به خاطر اسمش هم که شده رفتن به این رستوران را باید در فهرست شکم گردی تان قرار بدهید!

4- مراکش، مراکش

در رستوران گاسترو (Gastro) حسابی ولخرجی کنید! روش اروپایی سرآشپز عُمر در پخت غذاهای مراکشی هواداران زیادی دارد. غذای مخصوص این رستوران را با پوره لیمو و راویولی عدس و گل کلم امتحان کنید. در میدان جم الفنا (Djemma el Fna) به استقبال سوپ حریره ی معروف مراکشی و غذاهای محلی و مقرون به صرفه بروید. تور غذای مراکشی را از دست ندهید. در این تور از غذاهای خیابانی مثل مرگِز (merguez) و کِفتا (kefta) گرفته تا انواع شیرینی ها و تاگینه (گوشت آرام پز مخصوص مراکشی) را امتحان کنید و اگر جایی برایتان ماند، ساندویچ بره مخصوص مراکشی را هم بی نصیب نگذارید!

5- سیدنی، استرالیا

سفارش کیک ترد جلبک دریایی با سس چیلی، از منوی فصلی رستوران استرالیایی - چینی بیلی وونگ (Billy Kwong)، احتمالا برترین انتخاب خواهد بود! دسر محبوب استرالیایی یعنی کیک پاولووا (pavlova) را در استر (Ester ) بچشید. نوعی کیک خوش آب و رنگ میوه ای که با خامه و میوه تازه تزیین می گردد. از آنجایی که استرالیا یکی از بزرگترین مصرف کنندگان گوشت در جهان است، می توانید برترین گوشت ها را در آن پیدا کنید. ویکتور چرچیل (Victor Churchill) در سیدنی، یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین فروشگاه های گوشت تازه با استاندارد جهانی است. می توانید به صورت آنلاین برای شرکت در کلاس قصابی یا آموزش پخت انواع گوشت در این فروشگاه ثبت نام کنید!

منبع: www.nationalgeographic.com

منبع: الی گشت
انتشار: 3 خرداد 1401 بروزرسانی: 3 خرداد 1401 گردآورنده: bizbing.ir شناسه مطلب: 2068

به "خوشمزه ترین ها از نگاه نشنال جئوگرافیک!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین ها از نگاه نشنال جئوگرافیک!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید