طرز تهیه کره بادام زمینی
به گزارش مجله بیزبینگ، کره بادام زمینی پیش تر مورد توجه و مصرف بدنسازها و ورزشکاران قرار می گرفت. چرا که این کره خوشمزه به خاطر چربی های مفید و کالری بالایی که دارد، بدن را حسابی قوی و سر فرم نگه می دارد. در سال های اخیر کره بادام زمینی در کنار کره پسته، فندق و دیگر مغزها جای خودش را در صبحانه و میان وعده های مردم باز نموده است. کره بادام زمینی خانگی غلیظ و خامه ای است و طعم آن مانند بادام گرم و تازه بو داده شده است. بعلاوه سادگی طرز تهیه کره بادام زمینی باعث می گردد بسیاری بخواهند آن را در منزل تهیه نمایند.

کره بادام زمینی چیست؟
طرز تهیه کره بادام زمینی به طور کلی با استفاده از آسیاب کردن بادام زمینی تفت داده شده است. این خوراکی در آمریکا بسیار محبوب است و با افزودن شکر یا پودر قند به همراه کمی نمک و روغن های گیاهی مانند روغن کنجد ترکیب می شود. طعم کره بادام زمینی ته مزه شیرینی دارد.
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی
- بادام زمینی: 500 گرم
- پودر قند: 2 و نیم قاشق چای خوری
- روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
- نمک: نصف قاشق چای خوری (در صورت بدون نمک بودن بادام زمینی)
- مواد لازم برای: 300 گرم
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه
- برای طرز تهیه کره بادام زمینی باید ابتدا پوست بادام زمینی ها را جدا کنید. به طوری که پوست قهوه ای و نازکی که روی بادام زمینی است کامل برداشته شود.
- بادام زمینی ها را روی شعله ملایم گاز بگذارید و در یک ماهی تابه حرارت دهید. به این ترتیب بادام زمینی ها بو داده شده و طعم خامی آن ها گرفته می شود.
- بادام زمینی ها را در غذاساز یا میکسر بریزید و چند بار پالس کنید. چون بادام زمینی در غذاساز یا میکسر خیلی زود داغ می شود بین هر بار میکس کردن کمی به آن استراحت دهید.
- اگر می خواهید کره بادام زمینی شما تکه های بادام زمینی داشته باشد، نصف فنجان از بادام زمینی هایی را که یکم خرد شده اند نگه دارید.
- بادام زمینی را 1 دقیقه دیگر با غذاساز یک دست کنید تا به بافتی شبیه شن برسید. سپس غذاساز را خاموش کرده و تکه های بادام زمینی درشت و له شده را با کف گیر به پایین ظرف منتقل کنید.
- در اواسط میکس کردن پودر قند و نمک را هم اضافه کنید. در طرز تهیه کره بادام زمینی به روغن احتیاجی ندارید چون خودش روغن می اندازد اما می توانید برای رقیق تر شدن آن یک قاشق غذاخوری روغن کنجد نیز اضافه کنید.
- آنقدر بادام زمینی را میکس کنید تا کاملاْ حالت خمیری و کره ای پیدا کند. به طوری که وقتی آن را با قاشق بر می دارید روان شود.
- سپس تکه های بادام زمینی را که جدا کردید اضافه کرده و با کف گیر هم بزنید. کره بادام زمینی شما آماده است. آن را در ظرف درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
کالری کره بادام زمینی
برترین وعده برای میل کردن کره بادام زمینی هنگام صبحانه سرد است. البته کره بادام زمینی را به عنوان میان وعده نیز می توان مصرف نمود. بعلاوه انرژی کره بادام زمینی خانگی در هر دو قاشق غذاخوری، چیزی معادل 188 کالری است.
طرز تهیه کره بادام زمینی برای ورزشکاران
شاید جالب باشد که بدانید کره بادام زمینی هم باعث چاقی و هم باعث لاغری می شود. به این ترتیب که مصرف کمِ آن باعث احساس سیری و در نهایت کاهش وزن می شود و مصرف زیاد این ماده هم موجب افزایش کالری دریافتی می شود.
ورزشکاران به ویژه بدنسازان، به خاطر انرژی زا بودن کره بادام زمینی و تأمین انرژی بدن برای مدت طولانی، علاقه زیادی به مصرف آن دارند. مصرف دو قاشق غذاخوری از این کره گیاهی به علت وجود پروتئین بالا برای ترمیم و ساخت عضلات ضروری است.
طرز تهیه کره بادام زمینی برای ورزشکاران تفاوتی با دستور معمولی آن ندارد. فقط برای کمتر شدن کالری این صبحانه می توانید کره بادام زمینی خود را بدون روغن تهیه کنید. بعلاوه ورزشکاران برای عضله سازی می توانند کره بادام زمینی خانگی را به صورت معجون و اسموتی های مختلف با دیگر مواد مانند شیر و موز ترکیب کرده و میل نمایند.
نکات مهم در طرز تهیه کره بادام زمینی
- شاید ظاهر کره بادام زمینی در غذاساز خود ابتدا جالب به نظر نیاید اما در پایان کره بادام زمینی با کیفیتی خواهید داشت. البته باید توجه کنید که شاید کره بادام زمینی خوبی در خانه درست کرده باشید اما معمولاْ بافت کره بادام زمینی خانگی به نرمی محصولات تجاری نیست.
- بادام زمینی ها را خوب تفت بدهید تا طعم خوبی پیدا کند. اگر بادام زمینی تفت داده شده می خرید، کمی دیگر آن ها را روی گاز تفت دهید تا برشته شوند اما مراقب باشید نسوزند.
- می توانید برای شیرین شدن کره بادام زمینی به جای پودر قند از عسل بهره ببرید که در صورت نگهداری در یخچال حالت سفت خودش را مثل کره بادام زمینی بازاری حفظ می نماید.
- بعلاوه برای شیرین شدن کره بادام زمینی به جای پودر قند یا شکری که خوب آسیاب و لطیف شده می توان از عسل، شیره انگور و خرما هم استفاده کرد که در این صورت کره شما رقیق تر می شود و حالت سفتی کمتری به خودش می گیرد.
- اگر با ذائقه شما سازگار است می توانید مقداری پودر کاکائو یا دارچین یا پودر زنجبیل در طرز تهیه کره بادام زمینی خود بهره ببرید. هر کدام را که انتخاب کردید حین پالس کردن بادام زمینی ها به آن اضافه کنید تا یک دست شود.
- برای بو دادن کره بادام زمینی می توانید از فر نیز بهره ببرید. به این ترتیب که ابتدا فر را به دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) برسانید. روی یک سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و بادام زمینی ها را روی آن بریزید. آن ها را تقریباً 10 دقیقه در فر برشته کنید تا به رنگ قهوه ای مایل به طلایی در بیایند و کمی روغن از بادام زمینی ها خارج شود.
فواید کره بادام زمینی
- کره بادام زمینی برای زنان باردار و بچه ها در سنین رشد بسیار مفید است. البته به خاطر آلرژی زا بودن بادام زمینی بهتر است از دادن آن به بچه ها زیر یک سال پرهیز کنید.
- بعلاوه خواص کره بادام زمینی برای لاغری غیر قابل انکار و برای چاقی نیز مناسب است. کره بادام زمینی سرشار از پروتئین است و به خاطر فیبر فراوانی که دارد احساس سیری طولانی مدت و در نتیجه لاغری را به همراه دارد.
- کره بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان است و در پیشگیری از ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عفونت های ویروسی و قارچی مؤثر است. کره بادام زمینی سیستم ایمنی بدن را تقویت و از ابتلا به نوع شدید آنفولانزا و سرماخوردگی پیشگیری می نمایند.
جمع بندی
طرز تهیه کره بادام زمینی سخت نیست و به تجهیزات چندانی هم احتیاج ندارد. درست کردن کره بادام زمینی در خانه باعث می شود از سلامت آن اطمینان داشته باشید. شاید کره بادام زمینی خانگی بافت محصولات تجاری را نداشته باشد اما طعم منحصر به فردی خواهد داشت. اکنون نوبت شماست که نظر خود درباره روش های تهیه کره بادام زمینی را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: اسنپ مارکت