بی تحرکی، عامل بیماری و افسردگی در روزهای قرنطینه خانگی

به گزارش مجله بیزبینگ، ایسنا/ یک متخصص پزشکی ورزشی گفت: با توجه به شرایط قرنطیه ای که پیش آمده، بی تحرکی می تواند عاملی برای بروز انواع بیماری ها مانند چاقی، ضعف عضلات، تشدید علایم آرتروز، چربی خون و افزایش فاکتورهای خطر بیماری های قلبی باشد.

بی تحرکی، عامل بیماری و افسردگی در روزهای قرنطینه خانگی

احمد باقری مقدم اظهار کرد: در روزهای قرنطینه خانگی کاهش تحرک می تواند بر شرایط روحی و روانی تاثیرگذار باشد، همچنین در افت انرژی، کاهش انگیزه و افسردگی نقش بسزایی دارد.

وی، ورزش را یکی از عواملی برشمرد که می تواند از عوارض کاهش تحرک در قرنطینه پیشگیری کند و اضافه نمود: ورزش در قرنطینه اصولاً باید در منزل انجام گردد و مهمترین بخش تمرینات خانگی، تمرینات هوازی هستند، به طوری که حرکات تکرار شونده در یک مدت طولانی توسط عضلات عظیم بدن صورت می گیرد و شامل حرکات درجا، رفت وبرگشت، دوچرخه ثابت، تردمیل و طناب زدن است و شدت آن باید متوسط باشد، یعنی فرد با افزایش ضربان قلب خود بتواند راحت صحبت کند.

این متخصص پزشکی ورزشی ادامه داد: مدت زمان تمرینات هوازی حداقل باید 30 دقیقه و به طور معمول 45 دقیقه در روز باشد، اما این زمان برای سالمندان باید به صورت چند مرحله ای انجام گردد.

باقری مقدم با اشاره به اینکه تمرینات هوازی برای کنترل وزن و پیشگیری از عوارض دیگر باید روزانه به مدت 45 دقیقه انجام گردد، توضیح داد: این تمرینات برای افراد جوان به صورت یک جا و در سالمندان و بیماران در سه مرحله انجام داده گردد.

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، با توجه به شرایط قرنطیه ای که پیش آمده بی تحرکی می تواند عاملی برای بروز انواع بیماری ها مانند چاقی، ضعف عضلات، تشدید علایم آرتروز، چربی خون و افزایش فاکتورهای خطر بیماری های قلبی باشد.

وی اعلام کرد: بی تحرکی می تواند دلیلی بر خشک شدن مفاصل، محدودیت حرکات مفاصل، کوتاه شدن عضلات و کاهش دامنه حرکتی باشد، درحالی که افراد می توانند با انجام حرکات کششی از این عارضه ها جلوگیری نمایند.

وی اضافه نمود: تمرینات کششی در مفاصل عظیم مانند زانو، شانه، گردن، کمر و لگن باید انجام گردد و هر حرکت باید حدود 20 ثانیه در موقعیت کشش نگه داشته گردد.

این متخصص پزشکی ورزشی با بیان اینکه تمرینات دیگری که باید در این روزها انجام گردد تمرینات تقویتی یا قدرتی هستند که برای تقویت عضلات اصلی است، اظهار کرد: تمرینات در قسمت های کمر، گردن، شانه ها و ران است که اهمیت آن در این است که در بی تحرکی تشدید علائم کمر درد را خواهیم داشت و انجام این حرکات می تواند از این دردها جلوگیری کند.

وی ادامه داد: دراز و نشست کوتاه، درجا زدن، چهار سر و تمرینات شکم باید هر روز و به صورت متنوع انجام گردد تا عوارض کمتری داشته باشد.

این متخصص پزشکی ورزشی با اشاره به اینکه الگوی تمرینات در فضای مجازی می تواند به صورت صحیح و غلط وجود داشته باشد و افراد باید از منابع معتبر این تمرینات را دریافت نمایند، گفت: در افراد جوان و سالم، تنوع تمرینات می تواند مسئله ای ایجاد نکند، اما در افراد سالمند و بیمار باید حتما باتوجه به محدودیت های که دارند، توسط گروه های تخصصی الگوهای تمریناتی خود را دریافت نمایند تا این تمرینات باعث تشدید بیماری نگردد.

منبع: همگردی
انتشار: 2 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bizbing.ir شناسه مطلب: 929

به "بی تحرکی، عامل بیماری و افسردگی در روزهای قرنطینه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بی تحرکی، عامل بیماری و افسردگی در روزهای قرنطینه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید