راز طول عمر ژاپنی ها کشف شد!
به گزارش مجله بیزبینگ، رژیم غذایی ژاپنی حاوی انواعی از غذاهای تخمیرشده است و سوپ میسو یکی از معروف ترین آن هاست. در این مطلب پنج غذایی را معرفی می کنیم که در رژیم غذایی سنتی ژاپن جایگاه مهمی دارند.
ژاپن خاستگاه کسانی است که بیشترین طول عمر را در جهان دارند: هم اکنون 90526 فرد صدسال به بالا در ژاپن هستند. بنا به گزارش سال 2022 از وزارت سلامت و کار و رفاه ژاپن، این آمار بیش از پنج برابر اندازه دو دهه پیش است. با راز طول عمر ژاپنی ها در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا آشنا شوید.
راز طول عمر ژاپنی ها
جزیره کوچک و دورافتاده ژاپنی اوکیناوا بالاترین شمار صدساله های جهان را دارد. بنابراین شاید برای همه ما جالب باشد که از عادت غذایی مردم این منطقه اطلاع داشته باشیم. در این مطلب پنج غذایی را معرفی می کنیم که در رژیم غذایی سنتی ژاپن جایگاه مهمی دارند.
سیب زمینی شیرین ژاپنی
این سیب زمینی های شیرین قرمز به نام ایمو (imo) را معمولاً به عنوان عصرانه یا دسر می خورند. این سیب زمینی ها سرشار از کربوهیدرات های سالم و آنتوسیانین هستند؛ گروهی از آنتی اکسیدان ها که در سبزیجات قرمز و بنفش یافت می شوند که خواص ضدپیری دارند. مطالعات نشان داده است که این مواد به بهبود سطوح قند خون و کاهش خطر بیمارهای قلبی و عروقی یاری می نمایند.
سوپ میسو، راز طول عمر ژاپنی ها
رژیم غذایی ژاپنی حاوی انواعی از غذاهای تخمیرشده است و سوپ میسو یکی از معروف ترین آن هاست. میسو خمیری است که از غلات و دانه های سویای تخمیرشده درست می گردد. پروبیوتیک ها، باکتری های زنده یا مخمر در غذاهای تخمیرشده به متعادل کردن سلامت دل و روده و تقویت سیستم ایمنی یاری می نمایند. بر اساس تحقیقات، زنان و مردانی که بیشترین اندازه سویای تخمیرشده (از قبیل میسو، توفو و تمپه) را مصرف کردند احتمال مرگ پیش از انتظارشان به هر دلیلی 10 درصد کمتر از کسانی بود که به ندرت از این غذاها می خوردند.
ترب سفید
سبزیجات ریشه ای در آشپزی ژاپنی محبوب هستند و مزایای منحصربفردی برای سلامتی دارند. ترب سفید به پیشگیری از سرماخوردگی یاری نموده و سیستم ایمنی را تقویت می نماید. یک ترب سفید به تنهایی حاوی 124 درصد اندازه توصیه شده ویتامین C روزانه است. سبزیجات ریشه ای دیگر شامل هویج، چغندر، هویج وحشی و شلغم می شوند.
جلبک دریایی
جلبک سرشار از مواد معدنی مهم از قبیل آهن، کلسیم، اسید فولیک و منیزیم است. خوردن روزانه آن به افزودن فیبر به رژیم غذایی یاری می نماید. مصرف کافی فیبر با خطر کاهش یافته بیماری قلبی، سکته، فشار خون بالا و دیابت نوع دو ارتباط دارد. جلبک دریایی حاوی آنتی اکسیدانی نظیر فوکوزانتین و فوکویدان است که هر دوی آن ها خواص ضدالتهابی، ضدپیری و ضدسرطان دارند.
ماهی مهم ترین راز طول عمر ژاپنی ها
چربی های امگا 3 در ماهی به پایین آوردن فشار خون، تری گلیسرید و تسکین تورم یاری می نمایند. در ژاپن، ایتاکیماسو itadakimasu به با فروتنی دریافت می کنم ترجمه می گردد که آن را قبل از خوردن غذا به زبان می آورند تا از حیوانات و کشاورزان قدردانی نمایند. این تمرین که به آن خوردن آگاهانه می گویند به سلامت و کیفیت زندگی یاری می نماید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب چگونه تا عید لاغر شوید؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا