طرز تهیه املت فرانسوی؛ املت سریع با پنیر و فلفل دلمه ای

به گزارش مجله بیزبینگ، املت ها انواع مختلف دارند و در هر کشوری به یک روش املت درست می گردد. در ایران خودمان املت گوجه بسیار مرسوم بوده و در قهوه خانه ها از قدیم الایام درست می کردند. امروزه در هر جایی که برای صبحانه بروید املت گوجه منوی اصلی آن است. اما در این مقاله می خواهیم به شما طزر تهیه املت فرانسوی را آموزش بدهیم. املت فرانسوی ظاهر شیکی دارد. به این سبک املت، املت کرپ هم گفته می گردد اما به املت فرانسوی معروف است. املت فرانسوی بسیار آسان پخته میگردد و احتیاج به تمرین ندارد. برای طرز تهیه املت فرانسوی در خبرنگاران بلاگ همراه ما باشید.

طرز تهیه املت فرانسوی؛ املت سریع با پنیر و فلفل دلمه ای
مواد مورد احتیاج برای تهیه املت فرانسوی:
تخم مرغ 3 عدد
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری
پنیر فتابه مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه املت فرانسوی:

با طرز تهیه این املت خوشمزه همراه ما باشید.

مرحله اول

ابتدا 1 عدد فلفل دلمه ای و 1 عدد پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم.

مرحله دوم

در یک ظرف مناسب 3 عدد تخم مرغ را میشکونیم، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.

سپس به تخم مرغ ها 1 قاشق غذا خوری جعفری، 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده و 1 عدد پیاز خرد شده اضافه میکنیم وبا همزن دستی مواد (تخم مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز و جعفری) را مخلوط می کنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرپ شیرین فرانسوی برای صبحانه؛ خمیر کرپ خانگی

مرحله سوم

در یک ماهیتابه نچسب مناسب به دلخواه خود روغن یا 50 گرم کره می ریزیم.

سپس در ماهیتابه مخلوط مواد (تخم مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز و جعفری) را میریزیم و اجازه میدیم تا خودش را بگیرد و پخته گردد.

زمانی که املت ما آماده شد روی آن پنیر می زاریم بعد از آب شدن پنیر ماهیتابه را از روی شعله گاز بر می داریم و اجازه می دهیم کمی سرد گردد.

مرحله چهارم

سپس بعد از 2 دقیقه که املت ما کمی نرم و سرد شد آن را به آرامی رول می کنیم و از وسط آن را برش میدهیم و در ظرف سرو قرار میدهیم.

برای تزیین املت میتوانیم از جعفری، پیاز، فلفل دلمه یا سس استفاده کنیم.

املت فرانسوی ما آماده است. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشین.

نکات تهیه املت فرانسوی:

  • برای پنیر روی املت میتوانید به دلخواه خود از هر پنیری بهره ببرید مثل: پنیر چدار، پنیر گودا، پنیر فتا، پنیر خامه ای و غیره….
  • در زمان پخت املت احتیاج به قرار دادن درب ماهیتابه روی آن نیست.
  • در زمان پخت املت شعله گاز را کم کنید تا املت ما به آرامی پخته گردد.

امیدوارم این املت را دوست داشته باشید. بعلاوه شما می توانید طرز تهیه غذاهای سنتی را در آشپزی مشاهده کنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 13 دی 1400 بروزرسانی: 13 دی 1400 گردآورنده: bizbing.ir شناسه مطلب: 1936

به "طرز تهیه املت فرانسوی؛ املت سریع با پنیر و فلفل دلمه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت فرانسوی؛ املت سریع با پنیر و فلفل دلمه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید