بهترین روش تهیه لبو در فر (بدون احتیاج به آب)

به گزارش مجله بیزبینگ، بهترین روش تهیه لبو در فر و بدون احتیاج به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی های آن حفظ خواهد شد. در ادامه با خواص لبو آشنا خواهیم شد.

بهترین روش تهیه لبو در فر (بدون احتیاج به آب)

سرویس آشپزی - لبو در ایران در زمره اسنک ها و میان وعده های زمستانی است و بیشتر اوقات به صورت آب پز یا بخار پز تهیه می گردد. ولی چیزی که مسلم است این است که تهیه لبو در فر بدون احتیاج به آب به حفظ ریز مغذهای آن یاری شایان توجهی خواهد نمود.

جهت آشنایی با طرز تهیه سالاد لبو به بخش پیش غذاها در آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد و ابزارهای لازم جهت تهیه لبو یا چغندر پخته

چغندر
فویل آلومینیوم
سینی شیرینی پزی

طرز تهیه لبو یا چغندر پخته

  1. فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. هرچه دمای فر بالاتر باشد لبو زودتر پخته خواهد شد.
  2. لبو یا چغندر را به خوبی شسته و ساقه های آن را از پایان به خوبی جدا کنید.
  1. هر تعداد لبو که داشتید را در فویل آلومینیوم نازک به طور جداگانه بپیچید و در سینی کنار هم قرار دهید. این کار باعث خواهد شد در صورت ترشح شیره لبو، شیره لبو فرتان را کثیف نکند و همچنین خارج کردن لبو ها از فر آسان تر خواهد بود. (احتیاجی به خشک کردن لبو ها نیست.) با این روش هم لبو با سایز کوچک و هم سایز عظیم به راحتی پخته خواهد شد. در صورتی که لبو ها خیلی کوچک بودند می توانید دو تا دو تا بپیچید.
  1. سینی لبو را در فر داغ به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید و هر 20 دقیقه به آن سر بزنید. در صورتی که لبو حالت خشکی به خود گرفته بود و یا سایز لبو بیش از حد عظیم بود می توانید روی لبو یک قاشق آب بریزید و مجددا در فویل بپیچید.
  1. زمانی که چاقو یا چنگال به راحتی درون لبو فرو رود، لبو آماده سرو خواهد. لبو را از فر خارج نموده، به یاری دستمال کاغذی پوست لبو را بگیرید و پس از برش دادن سرو نمایید.

طرز تهیه لبو خوشمزه و قرمز در خانه بدون تغییر رنگ

از خواص لبو یا چغندر چه می دانید؟

  • مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.
  • لبو پاک نماینده عالی است و می تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای بعضی افراد دارای یبوست دائمی دارد.
  • خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می نماید.
  • برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده گردد طحال را باز می نماید و ورم آن را فرو می نشاند.
  • برای درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است.
  • آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس، سردرد و دندان درد مفید است. ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می گردد.
  • لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.
  • افراد می توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد احتیاج بدن را تأمین نمایند.
  • فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته های قلبی در بیماران قلبی است. لازم به ذکر است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسید فولیک از بروز کم خونی جلوگیری می نماید.

موارد منع مصرف لبو یا چغندر

  • قند ریشه چغندر (لبو) برای مبتلایان به دیابت مضر است.
منبع: ستاره
انتشار: 18 آذر 1399 بروزرسانی: 18 آذر 1399 گردآورنده: bizbing.ir شناسه مطلب: 1333

به "بهترین روش تهیه لبو در فر (بدون احتیاج به آب)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین روش تهیه لبو در فر (بدون احتیاج به آب)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید