پایکوبی دلتای هندی در جشن های عروسی!
به گزارش مجله بیزبینگ، تهران (پانا) - کرونا دوباره به اوج رسیده و وارد موج پنجم شده ایم، حالا بسیاری از مشاغل تعطیل هستند و فقط مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند، اما شنیده ها حاکی از آن است که خیلی از خانواده ها همچنان به برپایی دورهمی های خانوادگی در شرایط بحرانی اصرار دارند و بعضی تالار ها هم همچنان در حال برگزاری مراسم هستند و دست رد به سینه مشتری نمی زنند و همین قضیه جای تعجب زیادی دارد، زیرا یکی از اصول اولیه رعایت پروتکل ها در مبارزه با شیوع ویروس کرونا، رعایت فاصله گذاری اجتماعی است.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
به گزارش ایران، حالا بعد از یک سال و نیم این بار کرونای دلتای هندی با چهره ای متفاوت در دورهمی های خانوادگی و جشن عروسی ها همچنان جولان می دهد و به سادگی خیلی از افراد را راهی بیمارستان ها می نماید به طوری که این روز ها آمار های بیماران بستری در بیمارستان ها رو به افزایش است.
تالارها در پیک پنجم کرونا هم باز هستند!
مینا 32 ساله که بزودی مراسم عروسی خود را برگزار می نماید در این باره می گوید: یک سال است که عقد نموده ام وهمیشه از بچگی آرزو داشتم عروسی درخوری داشته باشم، هنگامی که عقد کردم، بیماری کرونا شروع شده بود و مراسم بسیار مختصری در همان دفترخانه با حضور تنها پدر و مادرهایمان برگزار گردید و مراسم عروسی را موکول کردیم به انتها دوران بیماری کرونا، اما چندین ماه گذشته و هنوز به علت برگزار نشدن مراسم سر خانه و زندگی مان نرفته ایم، بالاخره یک ماه پیش تالار را رزرو کردیم و میهمانان هم دعوت شده اند البته به خاطر کرونای دلتا همه پروتکل های بهداشتی را حتماً رعایت و کوشش می کنیم در فضای باز همراه با فاصله اجتماعی عروسی را برگزار کنیم.
مهدی هم که حدود دو سال است همسرش را به عقد خود درآورده، با بیان اینکه خانواده عروس خانم مصر هستند تا جشن عروسی داشته باشند، به ما می گوید: در هفته جاری با چند تالار هماهنگ کردم و برای معین تاریخ برگزاری مراسم با آنها قرار دیدار گذاشتم، البته خودم هم تعجب کردم که چطور حالا که موج پنجم شروع شده و کرونا شدت گرفته تالارها حاضر به برگزاری مراسم شده اند، هر چند ناگفته پیداست، این تعطیلی های مکرر، سبب ضرر و زیان و آسیب مالی زیادی به آنها شده است، حتماً آنها هم مانند خیلی از مشاغل دیگر خسته شده و تصمیم به بازگشایی دریافتد.
برگزاری مراسم با مبالغ بالاتر!
دست به کار می شوم و خودم شروع به تماس دریافت با تالاردارها البته نه به اسم خبرنگار بلکه به اسم مشتری می کنم، مدیر تالار اول که در منطقه ای در شرق تهران فعالیت می نماید، وقتی متوجه شد که برای هفته آینده درخواست برگزاری مراسم عروسی دارم، ابتدا امتناع کرد و گفت که در شرایط کرونا امکان برگزاری مراسم را ندارد، اما شنیده بودم که بیشتر تالارها با دریافت مبلغ بالاتر راضی به برگزاری مراسم می شوند. من هم همین کار را کردم و گفتم که اگر مبلغ بالاتری پرداخت کنیم، امکان برگزاری مراسم وجود دارد؟ همان طور که فکر می کردم، او از پیشنهادم استقبال کرد و خواست تا حضوری مراجعه کنم و درمورد مبالغ بالاتر به توافق برسیم و روز جشن را معین کنیم. به تالار دیگری زنگ می زنم و برای برگزاری جشن در هفته آینده با او مذاکره می کنم، بدون هیچ حرف و حدیثی قبول می نماید، حتی درخواست مبلغ بالاتر هم ندارد، قیمت های منوها را در اختیارم می گذارد، از حدود نفری 290 هزار تومان و ... قیمت منوهای متفاوت را هم می دهد. به تالار بعدی در جنوب شهر زنگ می زنم، مدیر این تالار هم بدون هیچ بحثی قبول می نماید و مایل است تا روز جشن را قطعی کنم، قیمت ها از نفری 80 هزار تومان شروع می گردد، انگار نه انگار که کرونا وجود دارد، از او می پرسم که در خصوص رعایت پروتکل ها چه می کنید و حالا که بیماری شدت گرفته، چطور می توانید پروتکل ها را رعایت کنید؟ در جواب می گوید که ما کاملاً مسائل بهداشتی را رعایت می کنیم و جای هیچ نگرانی وجود ندارد؛ دیگر برایم معین می گردد که می توان به راحتی در تالارها مراسم عروسی برگزار کرد، هرچند ناگفته نماند که در میان تماس هایی که گرفتم، بودند تالارهایی در شمال و منطقه ها دیگر شهر که هیچ رقم زیر بار نرفتند و درخواست داشتند تا حداقل دو هفته دیگر صبر کنم و در صورت فروکش کردن بیماری برای برگزاری مراسم، تماس بگیرم تا ببینند شرایط کرونا چطور می گردد و مجوز می دهند یا نه. مدیر چند تالار هم گفتند که از ابتدای کرونا تا حالا هیچ مراسمی برگزار ننموده اند و تقریباً ورشکست شده اند تا جایی که به فکر لغو مجوز یا حداقل تغییر کاربری تالار افتاده اند.
ورشکستگی تالارهای دارای مجوز
خسرو ابراهیمی نیا، رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی هم با بیان اینکه حدود یک سال و نیم است که همه تالارهای زیرنظر ما به طور کامل تعطیل هستند، می گوید: با شروع بیماری کرونا و تعطیلی تالارها تا به امروز به آن شکل بازگشایی وجود نداشته، در حال حاضر هم عملاً می توان گفت که 85 درصد تالارها در زمان بیماری کرونا به طور کامل بسته بودند. او درخصوص دستور قطعی تعطیلی تالار ها در موج پنجم و روزهای اخیر شرح می دهد: بحث دستور قطعی وجود ندارد، یک دستورالعمل کلی وجود دارد که در زمانی که منطقه ها قرمز کرونایی هستند، فقط گروه شغلی اول یعنی سوپرمارکت دار ها، داروخانه ها، مکانیکی ها و نظایر آنها قادر به فعالیت هستند و بقیه تعطیل هستند، قطعاً گروه شغلی تالاردارها باید بسته باشند، بجز در مواردی که همایش و جلسه ای اداری آن هم تنها با حضور 15 نفر وجود داشته باشد، در این نوع گردهمایی های کوچک هم تمامی پروتکل ها به صورت کامل رعایت و اجرا می گردد، به این معنا که دیگر دریافت مراسم عروسی تعطیل شده است، هرچند که فرهنگ مردم هم در این زمینه عوض شده و خود مردم هم کمتر به برگزاری مراسم عروسی در این شرایط قرمز کرونایی تمایل دارند.
ابراهیمی نیا در ادامه شرح می دهد: متأسفانه درخصوص فعالیت تالارها، سیاست اشتباهی از ابتدا وجود داشته، از آنجایی که همه تالار های مجوزدار تعطیل شده بودند، مردم به سمت برگزاری مراسم در باغ ها و مکان های غیرمجاز و به اصطلاح زیرزمینی کشیده شدند، این تالارهایی که مراسم برگزار می نمایند به هیچ اسم زیر پوشش ما قرار ندارند و به صورت غیرمجاز و غیرقانونی در حال فعالیت هستند، به طور قطع می توانم بگویم که حدود صددرصد تالار هایی که مجوز دارند، تقریباً به ورشکستگی کامل رسیدند، این در حالی است که بیش از نیمی از تالارها هم برای تغییر شغل و کاربری جواز مراجعه نموده اند یا اصلاً جوایز خود را ابطال کردند. به نظر من باید از همان ابتدا، سالن های پذیرایی مختص برگزاری مراسم که مجوز دارند با رعایت پروتکل ها باز می ماندند و به مردم اطلاع رسانی می شد که به اماکن غیرمجاز مراجعه ننمایند، زیرا در این گونه مکان های غیرمجاز، حتی غذا و آب بهداشتی هم در اختیار میهمانان قرار داده نمی گردد و احتمال شیوع بیماری کرونا در این گونه محل ها چندین برابر خواهد شد، همان طور که بر اساس خبرها می بینیم که خیلی از تالارها و اماکن غیرمجاز اقدام به برگزاری مراسم می نمایند و در همین محل ها هم مبتلایان به کرونا آمار زیادی را به خود اختصاص می دهند، اما در تالارها و اماکن مجاز که مجوز دارند، نه تنها فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی که از سوی ستاد مقابله با کرونا اعلام شده به صورت صد درصدی و کامل رعایت می گردد، بلکه غذا و آب کاملاً بهداشتی هم برای پذیرایی وجود دارد. برترین راه برای آن دسته از افرادی که همچنان مایل به برگزاری مراسمی از جمله عروسی هستند و اصرار به برگزاری مراسم دارند، این است که تالار ها با رعایت شیوه نامه های بهداشتی بازگشایی شوند و از این راه جلوی فعالیت تالارها یی که به شکل زیرزمینی مراسم برگزار می نمایند و آن دسته از اماکنی که به صورت غیرمجاز در حال فعالیت هستند، گرفته گردد و در نهایت هم جلوی انتشار ویروس کرونا تا مقدار قابل توجهی گرفته خواهد شد.
منبع: خبرگزاری پانا